Slika ENERGETSKE NARUKVICE

     
Pin It


ENERGETSKE NARUKVICE

Cena: 10.560 din

Na zalihama

Troškovi isporuke nisu uključeni

TITANIJUM NARUKVICA ZA VITALAN ŽIVOT U RADOSTI

 

Tiens Energetske narukvice sa titanijumom u kombinaciji sa magnetima, dovode u ravnotežu magnetno polje koje nas okružuje, dovodi u ravnotežu pozitivne i negativne jone u ljudskom telu i samim tim nas brane od radioaktivnog zračenja i poboljšavaju cirkulaciju.

Prednosti magneta su: smanjenje umora, uskladjivanje  bio struje i magnetnih polja u ljudskom organizmu i smanjenje proizvodnje  i  uticaja  slobodnih radikala.

Zašto baš magnet i šta je magnet

Svima je poznato da je Zemlja jedan ogroman magnet. Kao što su nam voda i vazduh neophodni za život na Zemlji, tako naš život zavisi i od geomagnetnog zračenja. Zato, promene u globalnom okruženju, brzi tempo života i visok nivo mentalnog stresa dovode do određenih poremećaja u magnetnom polju ljudi.Naučna istraživanja su pokazala, da se uz pomoć komplementarnih magneta može poboljšati kvalitet naših života. TIENS Ti – Energy narukvica sadrži veoma delotvoran magnet, sa prirodnom energijom, koji vrši ravnotežu u ljudskom telu.

TITANIJUM

Titanijum je metal izuzetne čvrstoće, visoke hemijske stabilnosti. Jedini je metal koji je neutralan sa ljudskim telom i ne izaziva alergije. Nije toksičan, ni štetan za ljudsko telo, zato se često koristi i u izradi medicinskih aparata kao i proteza i zubnih implantata.

EKSLUZIVNE MOGUĆNOSTI TITANIJUMA:

Vrši promene u krvotoku, omogućava dobru cirkulaciju krvi, stabilizuje električne struje u ljudskom organizmu, opušta mišiće, oslobadja telo od umora i eliminiše psihički nemir. Nakon samo 30 min. magnetno polje od titanijuma uzrokuje porast telesne temperature, opušta mišiće i krv teče glatko, omogućavajući telu brže uklanjanje toksina.

TIENS TITANIJUMSKE ENERGETSKE NARUKVICE ... TIENS TITANIJUMSKE ENERGETSKE NARUKVICE

 

TIENS TITANIJUMSKE ENERGETSKE NARUKVICE

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Tiens Aparati